День сталої енергії

554
Новини

Щорічно у Луцьку проводиться День сталої енергії. Цьогоріч співорганізаторами заходу виступили також ТзОВ “Спеціалізовані енергетичні технології” та ГО “Фундація розвитку громад”.
У рамках Дня сталої енергії – 2017 в Палаці учнівської молоді відбувся семінар на тему:
«Стала енергія: майбутнє залежить від нас». Відвідувачам семінару розповідали про енергоефективність, використання відновлювальних джерел енергії та зв’язок між енергетикою та кліматичними змінами, які відбуваються в усьому світі.
До Дня сталої енергії залучили і молодше покоління. Було проведено конкурс малюнків серед школярів міста Луцька на тему «Чиста енергія – чисте довкілля». Було відібрано 10 кращих малюнків, а юних художників нагороджено екологічними подарунками.
Також відбувся брейн-ринг серед учнів 8-9 класів. Учасникам-переможцям теж були вручені призи.
Представники Громадянської мережі «ОПОРА» м. Рівне організували учням молодших класів перегляд тематичного мультфільму «Добре світло» та провели цікаву відкриту лекцію щодо енергозбереження вдома. Дітки залишились задоволеними даним заходом, і кожен отримав подарунок від ТзОВ «Спеціалізовані енергетичні технології».
Наша компанія з радістю прийняла активну участь в даному заході, адже зібралася дуже цікава аудиторія – міська влада, навчально-виховні заклади, керівники ОСББ, а також діти різної вікової категорії. Приємним відкриттям було, що діткам дуже цікава тематика екології, енергозбереження та захисту довкілля. Тож майбутнє нашої держави буде світлим!

Мережева електростанція
Автономна електростанція
Гібридна електростанція

Схожі публікації