Сонячний колектор — ЗРОБИ САМ ! (фото, відео)

518
Новини, Статті
Наша компанія Спеціалізовані Енергетичні Технології (СЕТ) спільно з Deutsche Gesellschaft fur Internationale Zusammmenarbeit  (GIZ) та Луцьким Національним Технічним Університетом (Луцьким НТУ) і громадською організацією “Фундація розвитку громад” розпочали новий проект по створенню власними руками сонячних колекторів для отримання гарячої води за допомогою сонячної енергії.

Ця співпраця стала можливою завдяки підписаному договору між нашими  організаціями. ЇЇ мета – це підтримання ініціативи для наочного та практичного навчання студентів та аспірантів технічних спеціальностей за допомогою досвідчених інженерів компанії СЕТ (Спеціалізовані Енергетичні Технології).

Проект стартував з 1-го квітня 2017 року і буде тривати до 31 жовтня поточного року.

В планах проекту спорудження двох систем підігріву води ємностями по 200 літрів на добу, весь процес виготовлення, випробування, налагодження, встановлення та семінарські заняття на базі отриманого досвіду для широкого ознайомлення керівників, власників приватних будинків з різних регіонів Волинської області.

Передбачена широка рекламна кампанія в ЗМІ, а також випуск брошури, з ілюстраціями і точними кошторисними даними та фотоінструкціями по спорудженню та встановленню сонячних колекторів.

Маємо надію, що наш спільний проект дозволить всім охочим економити на енергоносіях та показати варіанти здешевлення цих конструкцій, що позитивно вплине на енергонезалежність об’єктів та зменшить соціальний тиск на жителів Волині.

Приєднуйтесь до наших проектів, якщо у Вас є ідеї та необхідність проведення у Вас в населеному пункті майстер-класів по виготовленню сонячних колекторів, залишайте заявки на сайті або пишіть нам на електронну скриньку та телефонуйте:

Мережева електростанція
Автономна електростанція
Гібридна електростанція

Схожі публікації

Участь в EV Forum 2019

Третій український форум EV-FORUM 2019 «Електротранспорт і зарядна інфраструктура: трансформація…