Спеціалізовані Енергетичні Технології стали партнером ТОВ “УС СОЛАР”

389
Новини

ТОВ “Спеціалізовані Енергетичні Технології” стали дилером компанії ТОВ «Українські системи Солар», які є розробником і постачальником систем кріплення фотоелектричних модулів.

Компанія володіє потужним інженерним потенціалом, що дозволяє здійснювати проектування систем кріплення, виробляти розрахунки на міцність конструкцій з урахуванням експлуатаційних факторів зовнішнього впливу, притаманних конкретному регіону.

Якісний підбір матеріалів, високотехнологічне виробництво, ефективна корозійний захист забезпечують експлуатаційний ресурс систем кріплення ФЕМ до 25 років.

Всі системи кріплення фотоелектричних модулів, розроблені і вироблені ТОВ «Українські системи Солар», відповідають вимогам наступних стандартів:
ДБН В.1.2-2-2006 «Системи забезпечення надійності та безпеки будівельних об’єктів. Навантаження і впливи. Норми проектування ».
СНиП 2.01.01-82 «Будівельна кліматологія і геофізика».
ДБН В.1.1-12: 2006 «Будівництво в сейсмічних районах України».
ГОСТ 22233-2001 «Профілі, пресовані з алюмінієвих сплавів для огороджувальних будівельних конструкцій. Загальні технічні умови ».
СНиП II-23-81 «Норми проектування. Сталеві конструкції”.
СНиП 2.03.06-85 «Алюмінієві конструкції».
ДСТУ ISO 10683: 2009 «Вироби кріпильні. Неелектролітіческіх цинкові покриття, отримані із застосуванням дисперсного цинку. Технічні умови”.
ГОСТ 9.307-85 «Покриття цинкові гарячі. Загальні вимоги та методи контролю ».

Підбір матеріалів, що застосовуються в конструкціях, повністю виключає корозійне руйнування, в тому числі і внаслідок лектрохіміческой
корозії, на протязі не менше 25-30 років. Подібний результат досягається завдяки ретельному підбору і продуманому поєднанню
використовуваних матеріалів, а також використання захисних цинкових дисперсних покриттів нового покоління Delta MKS

Відтепер і в нашому регіоні є можливість встановити сонячну електростанцію на трекерах. Перевага: сонячні батареї автоматично рухаються за сонцем протягом дня і змінюють кут нахилу в залежності від пори року, це збільшить виробництво електроенергії.

 

+380 (67) 157-15-15, офіс
+380 (50) 339-71-72, Роман
Email: setechua@gmail.com

Мережева електростанція
Автономна електростанція
Гібридна електростанція

Схожі публікації