В Луцьку добудували саморобний сонячний колектор для нагріва 200 л води

444
Новини

Проект компанії SETech по спорудженню та встановленню сонячного колектора “self-made” виходить на фінішну пряму, на даному етапі ми за підтримки студентів, аспірантів та працівників Луцького національного технічного університету (ЛНТУ) проводили встановлення системи підігріва води від сонця.

Система складається з сонячного колектора, накопичувального бака ємністю 200 л, рами та з’єднувальної фурнітури, утеплювача та труб. Колектор і бак було розміщено на даху прибудови на території господарського подвір’я ЛНТУ з метою подачі гарячої води в їдальню університету для господарських потреб.

Сьогодні ми також плануємо протестувати в дії цю систему і після цього передати в експлуатацію на баланс ЛНТУ.

Ця система по витратах вийшла втричі дешевшою від аналогу аналогу китайського виробництва, більш того, вдалося залучити небайдужих студентів, аспірантів та викладачів університету до практичного вивчення технології спорудження та функціонування цієї системи.

Ми задоволені співпрацею з університетом. Наступним планований етап — низка презентаційних заходів в стінах вузу за участю цікавих експертів з усієї України, які будуть презентувати схожі екотехнології для всіх охочих. Такі заходи ми будемо організовувати та проводити за участю наших партнерів з Німеччини — Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit та Волинської торгово-промислової палати.

Запрошуємо всіх до участі!

Мережева електростанція
Автономна електростанція
Гібридна електростанція

Схожі публікації