Обійдемося без контрабанди!

376
Новини

Власників приватних сонячних електростанцій, які отримують прибуток за «зеленим» тарифом очікують перевірки НКРЕКП.

В переліку необхідної документації для підключення генеруючої установки за «зеленим» тарифом обов’язковий пункт – це технічна документація на основне обладнання.

Тобто на інвертор та сонячні панелі завжди повинні бути сертифікати відповідності, технічні характеристики та інструкції. Згідно цих документів обладнання є легальним.

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг висловила припущення, не всі власники мережевих сонячних електростанцій виконали обов’язкову умову та «обійшли» вищезазначений пункт.

Згідно даних, частка контрабандного обладнання сягає 30% ринку. Найбільшим попитом користуються інвертори, адже це найдорожчий елемент сонячних електростанцій.

Рекомендуємо звертати увагу на технічну документацію для вашої майбутньої станції, адже це забезпечить вам спокій та подальший прибуток.

Компанія «Спеціалізовані енергетичні технології» встановлює лише те обладнання, що ввезено в Україну офіційно та з оплатою всіх необхідних податків.

Мережева електростанція
Автономна електростанція
Гібридна електростанція

Схожі публікації